Dårligere livskvalitet med psoriasis


PSO-Pårørende
Dårligere livskvalitet rammer ikke bare personer med psoriasis, men også familiemedlemmene deres.

Les mer: Dårligere livskvalitet med psoriasis

Best uten følelser


6382-21-frustrert

Sterke følelser kan føre til svært plagsomme eksemutbrudd for de som lever med atopisk eksem. - Helst skulle jeg hatt et humør på null, som verken går opp eller ned, sier Aina, som har hatt atopisk eksem hele livet.

Les mer: Best uten følelser

Økt støtte til organisasjonene


Revidertnasjonalbudsjett

Regjeringen øker støtten til funksjonshemmedes organisasjoner med seks millioner kroner i Revidert Statsbudsjett for 2014.

Les mer: Økt støtte til organisasjonene

Logg inn - Min Side


WEBLogginnminside

Nå kan du som medlem logge inn på Min side via pefnorge.no. Min side gir blant annet tilgang til elektronisk versjon av Hud & Helse, og til rabatterte medlemspriser i nettbutikken.

Les mer: Logg inn - Min Side

Historisk psoriasisresolusjon vedtatt i WHO


IFPAdelegasjonen
IFPAs delegasjon og ekspertpanel i Genève i forbindelse med side event på WHOs 67. generalforsamling 23. mai. F.v. Josef De Guzman (eksekutivkomitemedlem), Lars Ettarp (President i IFPA), Kathleen Gallant (eksekutivkomitemedlem), Professor i dermatologi Wolf-Henning Boehncke og Dr. Dennis Linder.

I et historisk resolusjonsvedtak ble den kroniske hudsykdommen psoriasis lørdag 24. mai anerkjent som en alvorlig kronisk, ikke-smittsom sykdom (NCD) av Verdens Helseorganisasjon. Vedtaket ble fattet i forbindelse med den 67. World Health Assembly i Genève i Sveits.

Les mer: Historisk psoriasisresolusjon vedtatt i WHO

Flere dør av hudkreft


IngridRoscher710-330

Mer opplyste allmennleger og flere hudleger er nødvendig for å bremse dødeligheten av hudkreft, sier hudlege Ingrid Roscher.

Les mer: Flere dør av hudkreft

Støtt WHO-resolusjon om psoriasis!


Resolution banner orange Twitter Norsk-737x325

De neste ukene avgjøres det om Verdens Helseorganisasjons generalforsamling vil vedta en banebrytende psoriasisresolusjon, fremmet på initiativ fra Det internasjonale Psoriasisforbundet (IFPA).

Les mer: Støtt WHO-resolusjon om psoriasis!

Jakten på gull-fuglen!


Fatigue seminar- din hudskdom- vårt fokus

Har du lyst har du lov! Det sier iallfall reklamen, og i dette tilfellet er det sant! Iallfall nesten. PEF og PEF-ung er på søken etter de gode prosjektene!

Les mer: Jakten på gull-fuglen!

Hjelp oss å si fra til FN!


Feature skyggerapport 2

Er du funksjonshemmet, kronisk syk eller pårørende og har opplevd at rettigheter du har ikke blir innfridd? Nå kan du hjelpe Funksjonshemmedes Fellesorganisasjon å si fra til FN om dette, ved å gi innspill til en skyggerapport som FFO skal oversende FN-komiteen på vegne av norske organisasjoner av funksjonshemmede og kronisk syke.

Les mer: Hjelp oss å si fra til FN!

Hudleger mobiliserer mot hudkreft


iStock 000003805363Small

Har føflekkene dine forandret seg? Har de blitt større eller mørkere? Om du er over 25 år, kan du nå bestille screening direkte hos hudlege 14. mai. Initiativet er en del av den europeiske kampanjen Euromelanoma.

Les mer: Hudleger mobiliserer mot hudkreft

Powered by Multicategories for Joomla!2.5