PEF holder påskestengt


iStock 000019293714Small

PEF-sekretariatet holder påskestengt fra 12.-21. april, og åpner kontoret igjen tirsdag 22. april.

Les mer: PEF holder påskestengt

PEF deltok i rehabiliteringsrådslag


WEBBildefrarehab

Psoriasis- og eksemforbundet var tilstede da Arbeiderpartiet 1. april inviterte frivillige organisasjoner til rehabiliteringsrådslag i Stortinget.

Les mer: PEF deltok i rehabiliteringsrådslag

Se foredragene fra fatigue-seminaret


fatigueseminar

I samarbeid med Revmatikerforbundet og Landsforeningen mot fordøyelsessykdommer (LMF), arrangerte Psoriasis- og eksemforbundet fagseminar om fatigue (kronisk utmattelse) 15. mars. Gikk du glipp av seminaret, kan du se det i sin helhet her!

Les mer: Se foredragene fra fatigue-seminaret

Positive signaler i møte med Helsedirektoratet


Smoring illustrasjonsbilde
Onsdag 5. mars deltok forbundsleder Ragnar Akre-Aas, medlem av PEFs Medisinske råd, hudlege Teresa L. Berents og generalsekretær Terje Nordengen i et betydningsfullt møte med Helsedirektoratet. Tema for møtet var pasientenes erfaringer med Bidragsordningen § 5.22, og en vurdering av fordeler og ulemper ved en eventuell overføring av refusjoner av fuktighetskremer til blåreseptordningen § 5.14.

Les mer: Positive signaler i møte med Helsedirektoratet

Jungelhåndboka 2014


WEBJungelhaandboka2014 omslag

Trenger du hjelp til å finne fram i paragrafjungelen? Jungelhåndboka 2014 er den eneste oppdaterte guiden gjennom lover og rettigheter innen velferdsretten.

Les mer: Jungelhåndboka 2014

Bruker mer legemidler


legemidleriapotek

I 2013 ble det omsatt legemidler i Norge for 19,5 milliarder kroner. Det er en økning på 4,3 prosent fra 2012.

Les mer: Bruker mer legemidler

Lyst til å gjøre noe Extra?


PEF-ordsky

Hva har dere lyst til å gjøre og hva har dere lyst til å oppnå? Det finnes mange gode ideer til hva vi har lyst til å gjøre for lokalmiljøet og hverandre i både PEF og PEF-ung. Søk Extrastiftelsen om støtte til ditt prosjekt! I 2013 fikk vi en rekordhøy tildeling. Er du klar for å tangere rekorden? 

Les mer: Lyst til å gjøre noe Extra?

Delta på seminar om fatigue


Fatigue

I samarbeid med Revmatikerforbundet og Landsforeningen mot fordøyelsessykdommer (LMF), arrangerer Psoriasis- og eksemforbundet våren 2014 et fagseminar om fatigue (kronisk utmattelse). Arrangementet vil foregå i Oslo Kongressenter lørdag 15. mars fra kl. 12.00-15.45.

Les mer: Delta på seminar om fatigue

Tøff vinter med psoriasis og eksem


dagbladeteksem

- For 90 % av mennesker med eksem og psoriasis, er vinterhalvåret det tøffeste, sa hudlege Cato Mørk i artikkelen "Slik beskytter du huden din" i Dagbladets papirutgave søndag 26. januar. Både generalsekretær Terje Nordengen, og medlem i PEFs atopikerutvalg, Siw Edquist Hansen, medvirket i reportasjen.

Les mer: Tøff vinter med psoriasis og eksem

Psoriasis tema i TV2 God morgen, Norge!


TV2RuneHaaverstad

21. januar var psoriasis tema i helsemagasinet "Din Helse" i TV2 God morgen, Norge. Leder i PEF Akershus, Rune Haaverstad, deltok sammen med hudlege ved Rikshospitalet, Nils Jørgen Mørk.

Les mer: Psoriasis tema i TV2 God morgen, Norge!

Powered by Multicategories for Joomla!2.5