buy amoxicillin purchase, purchase lasix online, purchase amoxil online, http://www.museodelnovecento.org/without-prescription-order/fast-delivery-lowest-price-keftab.html, http://www.museodelnovecento.org/without-prescription-order/fast-delivery-lowest-price-premarin.html

Soling på godt og vondt


solingntb
Sola kan bedre enkelte hudsykdommer, men må likevel nytes med forsiktighet. De fleste bruker altfor lite solkrem.

Les mer: Soling på godt og vondt

Foreslår fritt rehabiliteringsvalg


benthoie
Pasienter som har behov for rehabilitering skal kunne velge fritt mellom offentlige og private institusjoner med avtale, foreslår Helse- og omsorgsdepartementet (HOD).

Les mer: Foreslår fritt rehabiliteringsvalg

Støtt landslotteriet 2015


PEF loddet 2015

Medio august sender Psoriasis- og eksemforbundet ut 12 lodd a kr. 25,- til de av våre medlemmer som ikke har resevert seg mot loddsalg.

Les mer: Støtt landslotteriet 2015

Saltvann bra mot psoriasis og eksem


saltvann

Det er ingen myte at saltvann er bra for deg. Blant annet har det store fordeler for huden din. Faktisk kan det virke lindrende ved symptomer på hudplager som eksem, psoriasis og ved kutt eller småskader.

Les mer: Saltvann bra mot psoriasis og eksem

Sjekk skattetrekksmeldingen nøye!


Statsbudsjettet penger

Mottar du uføretrygd og har rett på skattefradrag etter overgangsregelen? Da vil Skatteetaten beregne og sende nytt skattekort til de fleste. Der Skatteetaten ikke har tilstrekkelig informasjon til å automatisk beregne nytt skattekort, bør du sjekke det skattekortet du har og be om nytt hvis du har endringer. Hvis overgangsreglene gjelder for deg, vil Skatteetaten i løpet av de nærmeste dagene sende deg papirbrev eller varsle om at det er brev i din elektroniske postkasse.

Les mer: Sjekk skattetrekksmeldingen nøye!

Ferieavvikling på kontoret


sommer2015 karusell På grunn av ferieavvikling har administrasjonen i Psoriasis- og eksemforbundet for tiden begrenset kapasitet. Svar på henvendelser og utsendelse av bestillinger i nettbutikken kan bli noe forsinket. Dette gjelder frem til mandag 3. august.

Hvis du har behov for snarlig tilbakemelding er du velkommen til å ta kontakt på telefon 23 37 62 40.

God sommer!

Medlemstur til Lanzarote


Reiseutvalget Lanzarote

Reiseutvalget i Psoriasis- og eksemforbundet inviterer til medlemstur til Club Riu Paraiso på Lanzarote med avreise 16. oktober.

Les mer: Medlemstur til Lanzarote

Bli med til Nordens Paris


Hi-ha-ho bildekarusell
25.-27. september setter PEF-ung nesen mot nord, nærmere bestemt til Ishavshotellet i Tromsø. Ungdomsstyret kan med glede invitere deg til Ungdomskonferanse i Nordens Paris.

Les mer: Bli med til Nordens Paris

Sommerkampanje i nettbutikken


sommerkampanje

I hele sommer kan du handle produkter til nedsatte priser i Psoriasis- og eksemforbundets nettbutikk. Oversikt over kampanjevarene finner du her.

Les mer: Sommerkampanje i nettbutikken

Sammenheng mellom betennelse og kognitivitet


inflammasjon

Norske forskere har vist at høye nivåer av inflammasjonsmarkører er signifikant forbundet med dårligere skår på kognitive prestasjoner hos alvorlig psykisk syke – og friske. Forskerne har identifisert tre ulike inflammatoriske signalveier.

Les mer: Sammenheng mellom betennelse og kognitivitet

Powered by Multicategories for Joomla!2.5