http://www.museodelnovecento.org#buy-online

Saltvann bra mot psoriasis og eksem


saltvann

Det er ingen myte at saltvann er bra for deg. Blant annet har det store fordeler for huden din. Faktisk kan det virke lindrende ved symptomer på hudplager som eksem, psoriasis og ved kutt eller småskader.

Les mer: Saltvann bra mot psoriasis og eksem

Sjekk skattetrekksmeldingen nøye!


Statsbudsjettet penger

Mottar du uføretrygd og har rett på skattefradrag etter overgangsregelen? Da vil Skatteetaten beregne og sende nytt skattekort til de fleste. Der Skatteetaten ikke har tilstrekkelig informasjon til å automatisk beregne nytt skattekort, bør du sjekke det skattekortet du har og be om nytt hvis du har endringer. Hvis overgangsreglene gjelder for deg, vil Skatteetaten i løpet av de nærmeste dagene sende deg papirbrev eller varsle om at det er brev i din elektroniske postkasse.

Les mer: Sjekk skattetrekksmeldingen nøye!

Medlemstur til Lanzarote


Reiseutvalget Lanzarote

Reiseutvalget i Psoriasis- og eksemforbundet inviterer til medlemstur til Club Riu Paraiso på Lanzarote med avreise 16. oktober.

Les mer: Medlemstur til Lanzarote

Bli med til Nordens Paris


Hi-ha-ho bildekarusell
25.-27. september setter PEF-ung nesen mot nord, nærmere bestemt til Ishavshotellet i Tromsø. Ungdomsstyret kan med glede invitere deg til Ungdomskonferanse i Nordens Paris.

Les mer: Bli med til Nordens Paris

Sommerkampanje i nettbutikken


sommerkampanje

I hele sommer kan du handle produkter til nedsatte priser i Psoriasis- og eksemforbundets nettbutikk. Oversikt over kampanjevarene finner du her.

Les mer: Sommerkampanje i nettbutikken

Sammenheng mellom betennelse og kognitivitet


inflammasjon

Norske forskere har vist at høye nivåer av inflammasjonsmarkører er signifikant forbundet med dårligere skår på kognitive prestasjoner hos alvorlig psykisk syke – og friske. Forskerne har identifisert tre ulike inflammatoriske signalveier.

Les mer: Sammenheng mellom betennelse og kognitivitet

Har du også parabenfobi?


Monika Andersen

Svært mange begynner å tenke på noe farlig og helseskadelig når de hører ordet parabener. Men parabenfritt kan være enda verre.

Les mer: Har du også parabenfobi?

Usikker effekt av trening i varmtvann


varmtvannstrening

Det er vanskelig i si om trening i varmtvannsbasseng reduserer sykefraværet. Dokumentasjonen er begrenset og av lav kvalitet viser ny oppsummering fra Kunnskapssenteret.

Les mer: Usikker effekt av trening i varmtvann

Ikke gi opp ryggen din!


RyggendintrengerdegWEB

På det nye informasjonsnettstedet "Ikke gi opp ryggen din" kan du lære mer mulige årsaker til, vanlige symptomer på og diagnostisering av betennelsesrelaterte ryggsmerter.

Les mer: Ikke gi opp ryggen din!

Å leve med hidrosadenitt


geir-karlsen

- I voksen alder kan jeg forklare hvorfor jeg har disse byllene, men som usikker tenåring klarte jeg ikke å gjøre det, sier Geir Karlsen. For smertene, byllene og plagene knyttet til tilstanden førte også til mobbing. Gjennom å spre kunnskap om tilstanden, håper han at flere får forståelse for dem som er rammet.

Les mer: Å leve med hidrosadenitt

Powered by Multicategories for Joomla!2.5