buy #cibkhan online, natural alternative to best place to buy tenormin nhs prescription, http://www.museodelnovecento.org#buy-online, #fthstxpotz online buy, natural alternative to best place to buy tenormin nhs prescription

Økt hjerte- og karrisiko ved psoriasisartritt


psa hjertekarsykdom

Forskere har funnet høyere forekomst av en rekke risikofaktorer for hjerte- og karsykdom blant personer med psoriasisartritt sammenlignet med den generelle befolkningen.

Les mer: Økt hjerte- og karrisiko ved psoriasisartritt

PEF deltok under Arendalsuka


arendalsuka2015

Onsdag 12. august åpnet Arendalsuka for fjerde året på rad. Psoriasis- og eksemforbundet hadde stand for å informere om vårt tilbud fredag 14. august og lørdag 15. august.

Les mer: PEF deltok under Arendalsuka

Min elveblest - ny helseapp


MinElveblest

MinElveblest er Norges første helseapp for personer med elveblest. Appen er utviklet av legemiddelselskapet Novartis i samarbeid med internasjonale hudspesialister, og kan lastes ned gratis på iOS og Androide telefoner og nettbrett.

Les mer: Min elveblest - ny helseapp

Samtalerommet: Kjenner du på ensomhet?


esnomhet-samtalerom size-large

Mange mennesker i Norge er ensomme og har få personer de kan dele tanker og følelser med. Det vil Mental Helses Hjelpetelefon gjøre noe med!

Les mer: Samtalerommet: Kjenner du på ensomhet?

Soling på godt og vondt


solingntb
Sola kan bedre enkelte hudsykdommer, men må likevel nytes med forsiktighet. De fleste bruker altfor lite solkrem.

Les mer: Soling på godt og vondt

Bli med til Nordens Paris


Hi-ha-ho bildekarusell
25.-27. september setter PEF-ung nesen mot nord, nærmere bestemt til Ishavshotellet i Tromsø. Ungdomsstyret kan med glede invitere deg til Ungdomskonferanse i Nordens Paris.

Les mer: Bli med til Nordens Paris

Foreslår fritt rehabiliteringsvalg


benthoie
Pasienter som har behov for rehabilitering skal kunne velge fritt mellom offentlige og private institusjoner med avtale, foreslår Helse- og omsorgsdepartementet (HOD).

Les mer: Foreslår fritt rehabiliteringsvalg

Støtt landslotteriet 2015


PEF loddet 2015

Medio august sender Psoriasis- og eksemforbundet ut 12 lodd a kr. 25,- til de av våre medlemmer som ikke har resevert seg mot loddsalg.

Les mer: Støtt landslotteriet 2015

Saltvann bra mot psoriasis og eksem


saltvann

Det er ingen myte at saltvann er bra for deg. Blant annet har det store fordeler for huden din. Faktisk kan det virke lindrende ved symptomer på hudplager som eksem, psoriasis og ved kutt eller småskader.

Les mer: Saltvann bra mot psoriasis og eksem

Sjekk skattetrekksmeldingen nøye!


Statsbudsjettet penger

Mottar du uføretrygd og har rett på skattefradrag etter overgangsregelen? Da vil Skatteetaten beregne og sende nytt skattekort til de fleste. Der Skatteetaten ikke har tilstrekkelig informasjon til å automatisk beregne nytt skattekort, bør du sjekke det skattekortet du har og be om nytt hvis du har endringer. Hvis overgangsreglene gjelder for deg, vil Skatteetaten i løpet av de nærmeste dagene sende deg papirbrev eller varsle om at det er brev i din elektroniske postkasse.

Les mer: Sjekk skattetrekksmeldingen nøye!

Powered by Multicategories for Joomla!2.5