Oppstart for byttestudien NOR-SWITCH


Biologiske legemidler

I Statsbudsjettet for inneværende år har Stortinget bevilget 20 millioner kroner til en studie, der formålet er å dokumentere hvorvidt et bytte fra ett biologisk legemiddel til et biotilsvarende legemiddel er like effektivt og trygt.

Les mer: Oppstart for byttestudien NOR-SWITCH

Har lært seg å leve med psoriasis


ElisabethBakken

– Psoriasisen er min personlige tatovering. Det fine med den er at den forandrer seg hele tiden, sier Elisabeth Bakken.

Les mer: Har lært seg å leve med psoriasis

Åpent møte om elveblest


 Kagge Wasim Zahid5 foto Nina Ruud 1

Tirsdag 23. september leder Twitterlegen Wasim Zahid Psoriasis- og eksemforbundets kveldsmøte om elveblest i Oslo Kongressenter.  Møtet varer fra kl. 18.00-21.00 og er en unik mulighet for deg som har kronisk elveblest til å lære mer om sykdommen og danne nettverk med andre i samme situasjon.

Les mer: Åpent møte om elveblest

Besøk PEF under Arendalsuka


arendalsuka-515x400

Mandag 11. august åpner Arendalsuka for tredje året på rad. Ønsker du informasjon om Psoriasis- og eksemforbundet og vårt medlemstilbud, kan du besøke oss på stand fredag 15. august i tidsrommet kl. 13.00-15.00.

Les mer: Besøk PEF under Arendalsuka

Dårligere livskvalitet med psoriasis


PSO-Pårørende
Dårligere livskvalitet rammer ikke bare personer med psoriasis, men også familiemedlemmene deres.

Les mer: Dårligere livskvalitet med psoriasis

Best uten følelser


6382-21-frustrert

Sterke følelser kan føre til svært plagsomme eksemutbrudd for de som lever med atopisk eksem. - Helst skulle jeg hatt et humør på null, som verken går opp eller ned, sier Aina, som har hatt atopisk eksem hele livet.

Les mer: Best uten følelser

Økt støtte til organisasjonene


Revidertnasjonalbudsjett

Regjeringen øker støtten til funksjonshemmedes organisasjoner med seks millioner kroner i Revidert Statsbudsjett for 2014.

Les mer: Økt støtte til organisasjonene

Logg inn - Min Side


WEBLogginnminside

Nå kan du som medlem logge inn på Min side via pefnorge.no. Min side gir blant annet tilgang til elektronisk versjon av Hud & Helse, og til rabatterte medlemspriser i nettbutikken.

Les mer: Logg inn - Min Side

Historisk psoriasisresolusjon vedtatt i WHO


IFPAdelegasjonen
IFPAs delegasjon og ekspertpanel i Genève i forbindelse med side event på WHOs 67. generalforsamling 23. mai. F.v. Josef De Guzman (eksekutivkomitemedlem), Lars Ettarp (President i IFPA), Kathleen Gallant (eksekutivkomitemedlem), Professor i dermatologi Wolf-Henning Boehncke og Dr. Dennis Linder.

I et historisk resolusjonsvedtak ble den kroniske hudsykdommen psoriasis lørdag 24. mai anerkjent som en alvorlig kronisk, ikke-smittsom sykdom (NCD) av Verdens Helseorganisasjon. Vedtaket ble fattet i forbindelse med den 67. World Health Assembly i Genève i Sveits.

Les mer: Historisk psoriasisresolusjon vedtatt i WHO

Flere dør av hudkreft


IngridRoscher710-330

Mer opplyste allmennleger og flere hudleger er nødvendig for å bremse dødeligheten av hudkreft, sier hudlege Ingrid Roscher.

Les mer: Flere dør av hudkreft

Powered by Multicategories for Joomla!2.5